zmija
Još ne zna di je doša
Spol: 
jebeš pravila
|
 |
« Odgovor #18 na: Lipanj 20, 2010, 21:05:27 » |
|
Registriran: 01. 2009. Lokacija: Sisak info forum, politika i Grad Postovi: 553 Uobičajeno Tko zna??? – ja poojmaa nemam TKO ZNA??? – JA POOJMAA NEMAM
Tko zna, nitko, nitko ništa ne zna Krhko je znanje, možda je pao trag istine u me, A možda su sanje?!
Iako se na hvatam na udice nekih forumaša, ovaj put odlučih se „upecati“ jer kolega forumaš koji baš i ne prati zbivanja na ovom našem portalu, a očito ni zbivanja u gradu, zaintigirao me i dao mi da se zapitam: Što, ja to Zloćesta želim? Da li mogu? A u biti ništa ne znam.
Idemo odozada. Doista ja ništa ne znam! Nemam pojma o ničemu. Ja pojma nemam: Da Gradom vlada gosp. V. Nov. Rak tzv. Genijalac specijalac;? Da većinom ustanova i trgovačkih poduzeća u Gradu Sisku vlada Genijalac specijalac:? Da je siroče nakon razvoda ostao bez igdje ičega:? Da se morao preseliti u V.goricu gdje je jedva našao konačište i svaki dan se maltretirati vozeći do Siska na posao( koliko ga je samo to koštalo?):?
Naravno, da ne znam da je šogoricu iz V.gorice zaposlio u SEGESTI kao šeficu računovodstva;? Naravno da nemam pojma ni o tome koliko je sposoban da se u dvije godine snašao, kupio stan, vikendicu od" propalog" tzv.sisačkog poduzetnika kojeg je nakon toga zaposlio u Komunalcu ili groblju, kupio novi đip vrijednosti cca 100.000,00EURA DOISTA POJMA NEMAM!? Da u dječjem vrtiću ima duplo više zaposlenih nego što je dovoljno, nego što ih je bilo prije 3, 4,10 godina, a broj odgojnih skupina i djece se nije povećao;? Da u Gradskim knjižnicama na jednom radnom mjestu je zaposleno dvoje do troje ljudi (što kvalificiranih, što ne kvalificiranih)? Pojma nemam ni o tome da je jedan jedini ravnatelj gospodin Zaga (od svih ostalih podobnih poslušnika ravnatelja i poslušnika direktora) suprostavio se i rekao: (PARAFRAZIRAM)E, SAD JE DOSTA!!!! Ne znam ništa ni o tome da u Domu kulture se međusobno ni ne poznaju obzirom da ih je u zadnje dvije tri godine zaposleno trostruko više nego što treba.? Da raspolaže sa silnim parama RK Siscija - pojma nemam? Da biti obrazovan, završiti fakultet nije formula uspjeha u Gradu Sisku! Nego biti krkan - beskrupulozan??? Ne znam! Pojma nemam ni da se politika Grada kreira u podrumu jedne selske kafane, u kojoj zadnju riječ ima Specijalac?
A znamo li zašto?! Možda zato što je pregovarao prije izbora i sa SDP-om i sa HDZ-om? Možda zato što ima mogućnost izbora?Ili možda ucjene? Ili zato što je bio do predsjednik razreda s desne strane ulaza O.Š. 22.lipanj? Viš ti, taj je na funkciji od malena!!! Pojma nemam?
A, sad ajmo malo i o mambinom dijeliću kolača:
Pojma nemam : Da je diploma VŠ direktora brend preduzeća her Ž:Žhruka diskutabilna;? Da je ustanovljeno da tehnički direktor M.M iliti KIM LI VUK ima lažnu diplomu inžinjera prometa koja mu je oduzeta, ali i dalje radi kao tehnički direktor;? Da mamba zna o izgubljenim Žrukovim sudovima i cifri koja sad već prelazi 500.000,00kn;? Da se ljudi sustavno „uništavaju“ u tom poduzeću;?
Da ljudi sa visokom stručnom spremom rade kao "šljakeri"?
Pojma nemam da je mamba kupio stan u istoj zgradi gdje i specijalac i kako je namaknuo novce? A, isto tako ne znam da to nije jedini koji je kupio? Da je bivši ostavio u rasulu i ko fol isto otišo jadan bez igdje ičega?
Ja, ljudi doista pojma nemam o mnogo čemu i zato više neću pisati jer ako dalje nastavim nabrajati koliko pojma nemam zagušit ću forum. A, u biti ništa novo nisam ni rekla. Recimo da je ovo bio mali podsjetnik o dijeliću neznanja. Svi vi, forumaši koji isto tako pojma nemate slobodno se pridružite i pišite o svom ne znanju.
Doista shvatih da sam ja sve ovo samo sanjala. Morate priznati, imam bujnu maštu.
A, sada odgovor na ŠTO ŽELIM? ŽELIM NORMALNO ŽIVJETI I RADITI U SVOM VOLJENOM GRADU!
ŠTO MOGU? Odgovor je na kraju svakog mog posta: HOĆU, MOGU, SMIJEM I ZNAM!
Mogu i pisati i ne samo na forumu. Zato i pišem, i evo exkluzivno za forum, knjigu koja će nadam se, odnosno vjerujem biti nadasve interesantna jer jedan dio knjige posvećen je tzv. Sisačkoj sceni. Kada je završim obznanit ću Vam. Pozzz…. Zlo…. Last edited by dpreradus; prije 3 dana at 09:06. Reply With Quote
|