|
|
|
Montana
|
 |
« Odgovor #61 na: Srpanj 18, 2009, 17:53:15 » |
|
plavuša će dobit mobitel za poklon  hahahaaa... nije baš tolko ful kul... ali je baš smišni mišni cakani... ma to će mi biti poklon pošto nisan prošla godinu na faksu pa da ne buden tužna...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Montana
|
 |
« Odgovor #62 na: Rujan 01, 2009, 11:33:26 » |
|
Moje buđenje je svakih sat-dva, sve do pola sata prije jutra kada čvrsto utonem u san(no onda zvoni budilica, ili me on zove ili me namjerno ispituje zato što zna da me to smeta). A ne mogu zaspati zato što susjed hrče u susjednom stanu toliko da ga se čuje do mene(a nismo ni na istom katu, nego preko prozora otvorenog, a ne smijem zatvoriti je ne mogu spavati sa zatvorenim), ulične lampe su presnažne da svijetli kao da je dan, mozak mi je hiperaktivan stalno moram mozgati o nečemu i treba mi tri sata da se uopće opustim, i od silnog neproduktivnog truda odustanem, pa malo šetam po sobi, dišem ledeni noćni zrak kroz prozor, nekad sam znala i zapaliti, pa ponovo legnem,ali me onda kazaljke na satu počnu iritirati pa izvadim baterije...i tako....napokon kad legnem i zaspem, u biti se i probudim, a onda bude koma...tlak mi padne, ne mogu gledati ni razmišljati, ni mrdati se...ne mogu nikome čak ni reći da ne mogu govoriti...samo šutim...najviše volim ostati sjediti na krevetu... kad djelomično dođem sebi operem zube, umijem se, navučem nešto na sebe i molim nekog da mi skuha kavu ili da mi ode do automata po nes. u roku sat-dva budem normalna i super raspoložena, ali to početno vrijeme budem ukomirana.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Sikterica
Ne
Jebe

|
 |
« Odgovor #63 na: Rujan 01, 2009, 19:23:42 » |
|
jedna cura.joj ako je nikad ne vidim jaja ću si odsjeć što joj nisam uletio.jebem si žito ak je više nikad neću vidjet.
"Neces je nikad vise vidjeti pomiri se s time, otidi si u ducan, kupi si neki casopis za mlade i skini si teret s kurca."
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Intellectual Superiority. I have Intellectual Superiority.
|
|
|
Nikanije
Jebo bi

Spol: 
|
 |
« Odgovor #64 na: Rujan 22, 2009, 08:27:33 » |
|
Autor Montana Odg: Jel abortus okrutna zbilja ili samo još jedna forumska prožvakana tema? « Odgovor #101 : Svibanj 15, 2009, 13:13:18 » kru te jebo..žali bože prostora koji se potroši na glupače ko ova ovca.kolko naspama sa svojim postovima..a taj prostor se mogo za čat iskoristit..ccc
opet ti..samo na ovoj temi?voliš srat po forumima?nemoš svoje sprovest i to te jebe,a?pa glupačo jedna,mogla bi..al da se ne prosipaš i gluposti ne pišeš. de pomiri se sa tim da se abortus pravi kad se trudnoća primjeti,šta je pretežno kasno,za tvoju "stručnu teoriju" o živom-mrtvom.nakon 20 dana počinje srce lupat i dok ti primjetiš da ti pička ne curi .......itd..Ispričavam se ovci ,ali ovo mi je definitivno najjebeniji odgovor  koji je mogao uslijediti nakon nekoliko stranica laganog "dizanja temperature" ,haha,nakon ovog posta znala sm da ću se često vraćati na jebeni forum
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 01, 2009, 14:01:22 od Montana »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Montana
|
 |
« Odgovor #65 na: Prosinac 01, 2009, 13:58:55 » |
|
jel ti se plače kad vidiš male crnce u africi kako muhe lizu po njima?

|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
grga
Jebe

Spol: 
kuNpir
|
 |
« Odgovor #66 na: Prosinac 04, 2009, 19:06:13 » |
|
ako izgledaš bolje od ove prve na slici i ja bi te riješila
uberkulische 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
jebo sebe,sliku svoju, ne diraj mi čašu moju!!!
|
|
|
Sikterica
Ne
Jebe

|
 |
« Odgovor #67 na: Prosinac 15, 2009, 22:09:13 » |
|
 oyama ima leet postova! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Intellectual Superiority. I have Intellectual Superiority.
|
|
|
grga
Jebe

Spol: 
kuNpir
|
 |
« Odgovor #68 na: Ožujak 30, 2010, 22:13:59 » |
|
dabogda ti net isključili..
ajme, umra sam
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
jebo sebe,sliku svoju, ne diraj mi čašu moju!!!
|
|
|
|
Montana
|
 |
« Odgovor #69 na: Ožujak 31, 2010, 19:21:52 » |
|
mala me zveknula vratima od frižidera i sad tuli jer se durim na nju pojest ću joj svu čokoladu za osvetu *evil mother*
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Montana
|
 |
« Odgovor #70 na: Travanj 17, 2010, 23:11:06 » |
|
Dan kao i svaki drugi. Probude me klinci nabijajuci loptom u limena vrata susjedove garaze (dabogda ni jedan od njih ne postao Kaka, Ronaldinho ili Sammir), ustanem i spotaknem se o carapu koju sam sinoc nemarno bacio pored kreveta, onako lagano do poprilicno pripit (neki bi rekli taman). Izgleda da si slomio palac na lijevoj nozi, ili bar iscasio, rece hipohondar u meni. Onaj mamurni dio ga nadvlada. Bas obican dan. Da sam i pozelio razbiti monotoniju odlaskom u Barcelonu za vikend, ne bih uspjeo. Pojavio se neki opaki oblak i spustio sve avione. Sjebo mi subotu. Nisu li mi ti islandjani mogli poslati sleper jebenih japanskih gejsi umjesto tog oblaka?! Cini mi se da ce ova subota biti obiljezena islandofobijom, bar sa moje strane. Obicna subota. Mamurna. I eto taj oblak. Jebi ga, jos se i ne nazire. A kazu da je tu.
The Truth is Out There...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|